Holeby

Henrik Andreassen
Tlf. 53 83 55 76
Henrik.andreassen55@gmail.com

Jeg er ambassadør, fordi jeg elsker at skabe og sætte i gang og gøre mennesker glade, og fordi jeg holder utroligt meget af mit lokalområde.

Hvorfor bo i Holeby?

Vi er en by i udvikling og ikke afvikling. Vor befolkningstilvækst er positiv, vi har rigtig mange gode arbejdspladser omkring os, hvor dygtige og innovative virksomhedsledere-/indehavere er klar til at tage imod.

Vi kommer til at ligge lige imellem København og Hamburg når Fehmarnforbindelsen bliver etableret om få år, med direkte togforbindelse til begge destinationer og en rejsetid på under 2 timer.

En enestående mulighed for, at have job i større byer og bo på landet, hvor det er sundt og godt for børnene at vokse op.

Boliger af høj standard

Boligmassen i Holeby er af høj standard, husene især omkring de 3 udstykninger – Sønderhøj, Maglemose og Nødebjerg er unikke med godt sammenhold og ikke mindst velholdte boliger.

Den noget ældre udstykning – Ellemose – Vindtofte – Tuekærvej m.v. har nydt godt af 90’ernes optur og er i ubredt grad blevet forbedret og fornyet.

Gode skoledagtilbud og fællesskaber

Her er gode velfungerende daginstitutioner og en velplejet skole til 6. klasse.

Der er med bevarelsen af Holeby gamle skole, skabt et spændende og samlende miljø i Holeby Medborgerhus, der nu viser sin berettigelse som samlende punkt i Holeby, hvor der ikke tidligere har været medborgerhus/forsamlingshus.

Derudover viser byen sin styrke med gymnastikforening – boldklub – badmintonklub – billardklub m.m. samt foreninger for indbyggere +60 år.

Vi er imødekommende

Holebyborgerne  - ca. 1.600 – har ry for, at være imødekommende og villige til at tage mod nye tilflyttere, så kom bare, sig at du vil være med, så lukkes dørene op.

Udover førnævnte, så har vi også på Syd- og Midtlolland meget at byde på landskabsmæssigt, med mange store herregård, skønne skove og ikke mindst strandene ved Østersøen og Hylle Krog. Der er noget for alle som ønsker at nyde den lollandske natur.

Er du i tvivl om hvor du skal henvende dig med dine/jeres specielle ønsker, så kontakt mig – jeg er klar til at løse også disse opgaver.