Job

Du behøver ikke at vælge mellem en karriere i en storby og et godt liv på landet uden karrieremuligheder. Vidste du, at der er over 17.000 arbejdspladser på Lolland? 

Arbejdsmand svejser

Der er blandt andet job inden for turisme, restauration, handel, bygge og anlæg samt industri. Der er over 2.000 virksomheder, hvor MHI Vestas, Scandlines, Lalandia, Codan Medical, MAN Energy Soulutions, Nordic Sugar Nakskov og Maribohilleshög er blandt de største. 

Det er virksomheder, som producerer vindmøller, medicinsk udstyr, maritime motorer, sukker og frø, som sørger for færgedriften til Tyskland, og som tilbyder sjove familieoplevelser i et af Danmarks største badeland.

Der er også flere ledige job inden for det offentlige, herunder inden for skole- og dagtilbud og sundheds- og ældreområdet - blandt andet pædagoger, folkeskolelærer, tandplejer, SOSU-hjælpere og SOSU-assistenter.

Finder du ikke et job for dig på Lolland, fortvivl ikke, for på blot en time kan over 90.000 arbejdspladser nås. 

Få et overblik over ledige job på jobportalerne herunder. 

Kom i job

I Lolland Kommune ønsker vi at hjælpe tilflyttere i job. Hvis du kommer fra offentlig forsørgelse i en anden kommune og tilmelder dig Jobcentret, bliver du derfor straks-aktiveret fra første dag.

Vi støtter dig i at skabe et netværk, så du hurtigere kan blive selvforsørgende og bidrage til fællesskabet.

Det tror vi på, er vejen frem for dig og for Lolland.

To medarbejdere snakker på et laboratorie

Iværksætteri

Er du iværksætter, eller drømmer du om at blive det?

På Lolland er der gode muligheder for at udleve din iværksætterdrøm - her kan du investere i at udvikle din forretning i stedet for at bruge overskuddet på husleje.

Som iværksætter på Lolland-Falster kommer du ikke til at føle dig alene. Du kan blive en del af et stærkt fagligt netværk af iværksættere, og får du brug for professionel hjælp, tilbyder Business Lolland-Falster gratis og personlig rådgivning og vejledning. 

Læs mere om Business Lolland-Falsters rådgivning på deres hjemmeside.

Erhvervslejemål

Leder du efter et erhvervslejemål, er der også gode muligheder for det på Lolland, og endda til formidable priser. Spørg de lokale erhvervsejendomsmælgere om ledige erhvervslejemål, eller se nogle af de erhvervsejendomme, der er til salg eller til leje.

Se erhvervsejendomme til salg og til leje på Ejendomstorvet.dk.