Søllested

Rebecca Galsgaard
Tlf.  28 94 03 44
r.galsgaard@hotmail.com
www.søllested-borgerforum.dk

Søllested er en lille landsby mellem Nakskov og Maribo og med vores ca. 1400 indbyggere er det Lolland kommunes 5. største by. Vi har bl.a. vores egen skole, børnehave, supermarked, biograf, flere spisesteder, togforbindelse i retning mod Nakskov og Nykøbing F. og ikke mindst et rigt foreningsliv. Vi har skønne grønne områder og dejlige vandrestier i og omkring byen. 

Billede af ambassadør i Søllested

Lolland er hvor jeg hører hjemme

Jeg er opvokset i Købelev på Nordvestlolland, og jeg har boet forskellige steder både i ind- og udland, men Lolland er hvor jeg hører hjemme. Jeg arbejder som deltidssekretær i en kiropraktisk klinik i Rødby, hvilket frigiver tid til lidt foreningsarbejde.

Jeg er med i foreningen Borgerforum, som er en forening, der forsøger at skabe socialt fællesskab og sammenhold i byen ved at lave arrangementer og aktiviteter.

Vi forsøger endvidere at samle information fra de mange andre foreninger i nærområdet, således at alle ved, hvor de kan finde oplysninger om, hvad der sker, og hvad mulighederne er. Det gør vi både på www.søllested-borgerforum.dk, Facebook-siden Søllested Borgerforum og på den gratis app "Min Landsby".

Jordnære mennesker på Lolland 

Jeg elsker Lolland for den skønne natur, de mange imødekommende, initiativrige og jordnære mennesker, og på trods af at vi ikke har et lige så stort udvalg af forlystelser som storbyerne, så er det, vi har, virkelig godt, og der er et væld af rigtig mange spændende arrangementer.

Uanset om du har rykket teltpælene eller bare har den mindste interesse for området, skal du være så velkommen til at kontakte mig. Tlf.  28 94 03 44
eller mail: r.galsgaard@hotmail.com