Rødby

Liselotte Paaske Nielsen
Tlf. 60 67 64 63
lpn@pha.dk

Rødby er et fantastisk område med gode skoler, daginstitutioner, et aktivt kultur- og foreningsliv, 5 min. fra motorvejen og den kommende tunnel til Tyskland.

Har nogen lyst til at flytte til Rødby eller Lolland, og blive en del af et aktivt lokalfællesskab eller blot høre om vores lokalområde kan jeg kontaktes på 60 67 64 63.  

Billede af ambassadør i Rødby

Rødby er et område med ro og aktiviteter

Jeg er opvokset på Lolland, og jeg er rigtig glad og stolt over mit lokalområde. Jeg er særdeles glad for at have givet vores fire børn en opvækst netop her, med den historie, naturskønhed, ro, venlighed, omsorg og aktivitet i fritids- og foreningslivet, som jeg synes kendetegner vores område.

Som arbejdsliv har jeg været en del omkring, og de seneste 20 år har jeg arbejdet som lektor samt studie- og karrierevejleder på professionshøjskolen Absalon.

Privat skovbørnehave og Købstadshotellet Rødby

Jeg har altid været aktiv i mit område. Da vores yngste skulle i børnehave i 2005, var jeg med til at etablere skovbørnehaven ”Den Blå Anemone” i Kristianssædeskoven – den første private skovbørnehave med fuld madordning.

Men min store fritidsinteresse de seneste fem år er at være projektudvikler på Købstadshotellet i Rødby. Et byudviklingsprojekt, hvor vi borgere får liv i den triste hovedgade ved, at man kan overnatte i udtømte forretninger, bo i den gamle urmager, frisør osv.

Fællesskab 

Fællesskabet og foreningerne i byen har fået musik og kultur som samlingspunkt, svømmehallen bliver renoveret og vi har en god skole. En nyrenoveret lystskov indvies i sommer 2019.

Vi har fået byen på fode igen.

Kontakt mig gerne hvis du vil vide mere om Rødby på telefon 60 67 64 63 eller e-mail lpn@pha.dk