Fejø

Christina Brydegaard
Tlf. 20 67 18 25 (gerne kl. 14-19.)
Keld.christina@gmail.com

På Fejø er der skønt, og det vil jeg gerne fortælle mere om. Jeg hjælper også gerne med at formidle kontakten til relevante personer eller virksomheder på Fejø.

Billede af ambassadør på Fejø

Betaget af Fejø

Jeg er opvokset i Maribo på Lolland, har dog uddannet mig og haft det meste af mit arbejdsliv i København og i området omkring Vejle.

Siden 2014 har jeg boet på Fejø. Vi skulle egentligt blot på besøg på Fejø, men blev fuldstændig betaget at øen – Her på Fejø måtte vi bare bo! – Sådan blev det, og det har vi nydt hvert sekund siden.

Jeg arbejder som sygeplejerske på et bosted her på Fejø, og er aktiv i Fejøs foreningsarbejde og Lolland kommunes Ø-kontaktudvalg. Jeg nyder livet i vores fantastiske fællesskab, i den smukke natur og er begejstret over alle de muligheder, vi har her.

Da vi flyttede til Fejø, fik vi en meget imødekommende velkomst. Denne imødekommenhed vil jeg gerne bidrage med.

Fejø er for alle aldre

Fejø har meget at byde på.

Her er idyl fra gamle dage med hyggelige bondehuse og frugthaver, blandet med moderne virksomheder og iværksættere. Vi er et velfungerende helårssamfund i alle aldre med en international og ressourcestærk lokalbefolkning. Her er et stærkt og aktivt fællesskab – og samtidig højt til loftet. Det er godt at bo på Fejø.

Om du er turist, besøgende eller måske potentiel tilflytter, er du velkommen til at besøge os, og nyde dette dejlige sted.

Kontakt mig gerne 

Jeg kan blandt andet formidle kontakten til Conni Sønderskov Hansen, der ved alt om den gode bosætning og hvilke huse der er til salg - officielt såvel som uofficielt.

Læs mere om Fejøs mange tilbud på vores lokale hjemmeside www.fejoe.dk.