Lokal ambassadør i Nakskov

Merete Meyer
61 44 06 22
meretemeyer@yahoo.com 

Jeg vil gerne hjælpe tilflyttere med at falde godt til hernede. Fortælle dem om egnen, hvor de skal søge forskellige informationer og hvilke muligheder de har alt afhængig af, hvad de ønsker at få tiden til at gå med.

Billede


Om Merete

Mit navn er Merete Meyer. Jeg er født og opvokset på Lolland, som jeg tilbage i 1995 forlod til fordel for et job i Skælskør. I perioden 1995 til 2004 slog jeg mine folder på Vestsjælland, hvor jeg både arbejdede og blev yderligere uddannet. Siden 2004 har jeg igen boet i Nakskov, som er min fødeby, og det trives jeg rigtig godt med. Jeg har siden min tilbagevenden til Nakskov siddet i primært administrative stillinger og specielt inden for HR området, og jeg har siden sommeren 2016 haft selvstændig HR virksomhed.
 

Netværk for kvinder

Lidt bestyrelsesarbejde samt netværk fylder også en del af min tid. Jeg er blandt andet med i netværket Ladies Circle, som både har klubber i Nakskov og Maribo. Et netværk for kvinder i alderen 18-45, hvor vi besøger virksomheder, har foredrag eller deltager i aktiviteter. I maj 2019 skal der være Landsmøde for mere end 350 nationale og internationale Ladies på Lalandia, som arrangeres af netop klubberne i Nakskov og Maribo.

Derudover får jeg tid til lidt badminton på motionsplan i den lokale badmintonklub i Nakskov ligesom jeg også får sved på panden i det lokale motionscenter i byen.


Vi er rige på så mange ting

Det bedste ved Lolland er for mig, at vi kender hinanden hernede, at vi er rige på så mange ting uden måske at være rige på penge. Jeg har min familie og mit netværk tæt på, og der er altid masser af muligheder for at komme ud og opleve noget – uanset hvilken dag på ugen det er. Og så står vi sammen hernede, se blot på Lolland-Falster Lovestorm, som nu har eksisteret i flere år. Kommunen er fyldt med masser af ildsjæle, som vil gøre deres yderste for vores område.


At være ambassadør

Jeg valgte at blive ambassadør fordi jeg gerne vil fortælle om de positive ting, der rent faktisk er ved at bo på Lolland. Vi har utrolig mange seværdigheder, fine spisesteder, masser af fritidsaktiviteter og andre muligheder for alle aldre, kunst og kultur samt vand tæt på. Det tror jeg, der er mange som ikke tænker over, når de hører ordet Lolland. Og det er en skam.

Jeg vil gerne hjælpe tilflyttere med at falde godt til hernede. Fortælle dem om egnen, hvor de skal søge forskellige informationer og hvilke muligheder de har alt afhængig af, hvad de ønsker at få tiden til at gå med.

Mine kontaktoplysninger er: meyer@hradministration.dk eller mobil: 61 44 06 22