Lokal ambassadør i Horslunde

Benita Næsby Nissen
4913 Horslunde
40 61 75 91
benitanaesby22@gmail.com

Jeg kan tilbyde tilflyttere og interesserede at fortælle mere om glæden ved at bo her - og evt. deltagelse i arrangementer, hvis det har interesse.

Billede


Om Benita

Jeg er fra Vendsyssel, Hjørring. Jeg har næsten hele mit liv arbejdet inden for rejsebranchen - både Spies Rejser, Luftfart og Lufthavnen. Jeg har også været guide, bl.a. 4 år i Spanien.

Min tilknytning til Lolland er min mand. Han er også fra Hjørring, men har boet og arbejdet på Lolland de sidste 25 år, som efterskolelærer. Så jeg fulgte efter ham herned.
 

Der skal fortælles en anden historie om Lolland 

Jeg er træt af at Lolland skal benævnes som "på røven i Nakskov" eller "den rådne banan".
Her er så dejlig natur, søde mennesker og utroligt mange aktiviteter: Odd Fellow, Lions, Inner Weel, Sport, f.eks. Golf i Halsted OG ikke mindst de aktiviteter jeg p.t. har fornøjelsen af at deltage i: Lollands bibliotekerne: Åbent hus omkring Frihed, MakerSpace og meget, meget mere.


Tag gerne kontakt

Jeg kan tilbyde tilflyttere og interesserede at fortælle mere om glæden ved at bo her - og evt. deltagelse i ovenstående arrangementer, hvis det har interesse. Jeg kan kontaktes på telefon 40 61 75 91 eller mail benitanaesby22@gmail.com