Lokal ambassadør på Femø

Annelise Svensson
Ø-guide, Kunst- og Kulturudvalget
Femø Beboerforening

Tlf: 30 60 82 80
nsv@regionsjaelland.dk

Kontakt Annelise og hør mere om livet på Femø

Billede


Om Annelise

Jeg er født og opvokset på Femø, og vidste, at jeg en dag ville vende tilbage, da Femø er mig. Øens natur er mit ét og alt og Smålandshavet uundværligt til mine svømmeture og fiskeri.

Jeg har arbejdet som børnehaveklasseleder i 24 år, hvoraf jeg i de sidste 14 år pendlede fra Femø til Privatskolen i Nakskov, hvilket sagtens kan lade sig gøre.

Femø har et rigt foreningsliv med beboerforening, idrætsforening, jagtforening, pensionistforening, bådelaug mm. Her er Kulturkreds foredragsaftener, gymnastik, linedans, strikkecafé, museum/lokalarkiv samt mange årlige begivenheder (Femø Jazz, Turismens Dag, Havnens Dag, Sct. Hans, julemarked, juletræsfest) hvor man kan give et nap med og opleve et godt fællesskab. Det vrimler også med nye initiativer, fx en kommende legeplads og et offentligt aktivitetshus, Stenbideren ved lystbådehavnen

Jeg har i mange år været ø-guide på Femø og nyder at fremvise øens unikke landskab med bakker, dale, ”bjerglandsbyer”, gamle, stynede popler samt de nyere tiltag: skulpturer, Eventyrstrædet, træværkstedet Smuthullet og de grønne kunstnerbænke.

Jeg valgte at blive ambassadør, da jeg håber min begejstring for øen og dens liv kunne være til inspiration for nye tilflyttere.

Jeg kan kontaktes på 30 60 82 80 (ikke SMS) eller nsv@regionsjaelland.dk

https://femo.dk/tilflytter/