Skip til hoved indholdet

Instawalk på Lolland 

Ønsker du at blive bedre til at tage billeder med telefonen, og vil du være med til at formidle Lollands herligheder på Instagram? Så tag med på Instawalk til Søholt søndag den 9/8 fra kl. 9-12 eller søndag den 16/8 fra kl. 9-12 til Indrefjorden i Nakskov.  

Billede


Ved Søholt er der god mulighed for at fange naturens mange facetter i sommerlyset. Området byder på storslået natur med skov og sø, og en spændende historie. Omgivet af Søholt Storskov og ud til Naturpark Maribosøerne ligger Søholt Gods og Barokhaven med de flotte geometriske former.   

Den bynære Indrefjord i Nakskov er et enestående område til de gode natur- og fugleoplevelser. Med byen tæt på er der også mulighed for at skyde billeder af de unikke fredede bygninger og hyggelige stræder. 

Lær at tage gode billeder med din smartphone 

Turen er en Instawalk, hvor vi med smartphones skaber fælles indhold på Instagram gennem hashtags. Vi arbejder med hashtags #instawalklolland #lollandleverlivet og #lollandfalsterlovestorm 

På turen vil naturfotograf Mads Hagen vise, hvordan man med et speficikt fokus og forståelse for vinkling og motivvalg kan skabe mere bevidste billeder.

Undervejs vil der også være en introduktion til lettere billedredigering på Instagram, samt gode råd om deling og rækkevidde ved hjælp af bl.a. hashtags og tekst. 

Rute

Søholt: Vi starter ved Søholt Barokhave og bevæger os gennem Søholt Storskov ud til guldalderpavillionen på den lille halvø Skelsnæs. Fra halvøen er der en smuk udsigt over Søndersø.  

Nakskov Indrefjord: Vi starter på Axeltorv og bevæger os langs havnen til Indrefjorden. Undervejs stopper vi blandt andet ved Det Gamle Apotek, Dronningens Pakhus og den fotopopulære Bibrostræde. 

Tilmelding 

Arrangementet er gratis og for alle, men henvender sig særligt til dem, der har et ønske om at blive bedre til at tage billeder og vil være med til at formidle Lolland. Deltagelse kræver en smartphone og en Instagram-profil.

Der er plads til 10 deltagere, og pladserne tildeles efter først til mølle-princippet. Tilmelding foregår via mail til juch@lolland.dk. Husk at angive, om du vil tilmelde dig arrangementet i Maribo eller Nakskov. 

Turene gennemføres uanset vejr. Husk fornuftig påklædning. 

Søholt: Vi mødes ved parkeringen ved Søholt Barokhave kl. 9. Dato: 9/8-2020 fra kl. 9-12. 

Nakskov Indrefjord: Vi mødes på Axeltorv 3 kl. 9. Dato: 16/8-2020 fra kl. 9-12. 

Om fotografen 

Mads er 22 år gammel og er naturfotograf med Lolland-Falster som hovedområde. Naturfoto er for Mads en måde at forstå naturen og verden på.

Hvad enten det er fugle, pattedyr eller landskaber sørger Mads for at vise den danske natur fra sin smukkeste side. Han foreviger naturens ro i sine billeder og viser de store og små dramaer, som udspiller sig lige uden for vores hoveddør.