Klemt i byen? Flyt til Lolland 

Stue og soveværelse i ét, en solkrog i hjørnet, endnu en ferie i egen by og svømmebassin på badeværelset. Mange familier lever klemt i byerne, og er tvunget til alternative løsninger for at få familielivet til at hænge sammen. 

På Lolland er der mere plads til at leve det gode familieliv. 

Billede

Flere kvadratmeter for pengene  

På Lolland får du flere kvadratmeter for pengene. Du kan finde store huse med haver, hvor der er masser af plads at boltre sig på. Kvadratmeterprisen på Lolland er 7.122 kroner, sammenlignet med København hvor den er på hele 46.667 kroner. Se boliger til salg på Lolland.

Flere penge mellem hænderne 

De lave boligpriser på Lolland giver dig flere penge mellem hænderne, som du kan bruge på rejser eller andet. En børnefamilie på Lolland har et månedligt rådighedsbeløb på 32.100 kroner, hvor en børnefamilie i Herlev til sammenligning har 19.100 kroner. Læs om rådighedsbeløb.

By og natur 

På Lolland forenes by og natur. Du finder et hyggeligt handels- og byliv samt åbne vidder, masser af plads, frisk luft og fantastisk natur. Læs mere.

Ingen venteliste 

Spejder, svømning eller BMX. Uanset hvad dit barn gerne vil gå til, er der masser at tage sig til uden for skoletiden. På Lolland er der ingen venteliste på de mange spændende aktiviteter. Læs mere.

Karriere 

Lolland giver dig friheden til både at vælge det gode liv og en karriere med fuld fart på. Er du nyuddannet, eller vil du give din karriere et boost, så har Lolland mulighederne. Læs mere om karriere.