Skip til hoved indholdet

Klemt i byen? Flyt til Lolland 

Kender du det? Der er bare ikke plads til jer alle sammen mere!

Plads i lejligheden, plads til fritid, plads i budgettet - plads til jer.

Når man får børn, får man ofte nye prioriteter – pludselig er det mere vigtigt, at der er natur og frisk luft til ens børn, end om cafélatten er lige om hjørnet. Det handler mere om, at det er trygt, hvor man bor, end om man kan ses med veninderne hver dag. 

Det er mere vigtigt, at der er tid til at være sammen som familie, end at skulle arbejde døgnet rundt for at betale huslejen.

På Lolland kan du lægge dit liv om. Der er råd til at være sammen med børnene, og der er råd til at prøve drømmen af som selvstændig, eller til en ny retning i karrieren. Der er råd til en stor villa, og til spændende ferier. 

På Lolland er der plads til at leve det gode familieliv. 

Billede

Mere plads i boligen

På Lolland får du flere kvadratmeter for pengene. En murstensvilla på 110 kvm. koster under 1 mio. kroner. Det svarer til en lille etværelseslejlighed i København.  

På Lolland kan du finde alle slags boliger: Villaer med haver, hvor der er plads til at boltre sig på, landejendomme med plads til heste og hobbylandbrug, og romantiske byhuse med gårdhaver tæt på byliv.

Se boliger til salg på Lolland.

Du får råd til mere

Vidste du, at en børnefamilie på Lolland har et månedligt rådighedsbeløb på 32.100 kroner, hvor en børnefamilie i Herlev til sammenligning har 19.100 kroner?

De lave boligpriser på Lolland giver dig altså flere penge mellem hænderne, som du kan bruge på rejser, din hobby, på at lægge dit arbejdsliv om eller på at starte som selvstændig.

Læs om rådighedsbeløb.

Ingen venteliste 

Spejder, svømning eller BMX. Uanset hvad dit barn gerne vil gå til, er der masser at tage sig til uden for skoletiden. På Lolland er der ingen venteliste på de mange spændende aktiviteter. 

Læs mere om fritidsliv.

Karriere 

Lolland giver dig friheden til både at vælge det gode liv og en karriere med fuld fart på. På Lolland er der over 17.000 arbejdspladser, og på blot en time kan over 90.000 arbejdspladser nås.

Der er altså masser af muligheder, uanset om du er nyuddannet, eller vil give din karriere et boost. 

Læs mere om karriere.

Natur og oplevelser 

På Lolland finder du noget af Danmarks smukkeste natur med naturparker, øer, fjorde og indlandssøer, der gør egnen til noget helt særligt.

Naturen bruges flittigt af lollikerne til kajak, roning, cykling, ridning og meget mere.

Læs mere om naturen på Lolland.

Der er også masser af oplevelser og et hyggeligt handels- og byliv med caféer, biografer, museer, festivaller, teater, koncerter og meget mere.

Læs mere om oplevelser.

Samtidig er Lolland tæt på alting - tæt på København og storbyerne Hamborg og Berlin.

Og tæt på ferieparadiset Marielyst og de smukke hvide klinter Møns Klint.   

Læs mere om oplevelserne tæt på.

Vi håber, du har lyst til at lære Lolland mere at kende.