Instawalk

InstaWalk i Merritskov ved Bandholm 

Ønsker du at blive bedre til at tage billeder med telefonen, og vil du være med til at formidle Lollands herligheder på Instagram? Så tag med naturfotograf Mads Hagen på InstaWalk til Merritskov ved Bandholm lørdag den 24.10.2020 fra kl. 9-12.

Merritskov klædt i smukke efterårsfarver


Efteråret er i fuld gang, og bøgeskoven falmer i et fantastisk inferno af farver. Derfor vil turen rundt i smukke Merritskov tage udgangspunkt i at fotografere efterårsemner i skoven med telefonen. Vi skal b.la. se, om vi kan finde og fotografere svampe og skovens træer, og undervejs på turen vil der arbejdes med farver og komposition til det flotte billede. 

Lær at tage gode billeder med din smartphone 

Turen er en InstaWalk, hvor vi med smartphones skaber fælles indhold på Instagram gennem hashtags. Vi arbejder med hashtags #instawalklolland #lollandleverlivet og #lollandfalsterlovestorm 

På turen vil naturfotograf Mads Hagen vise, hvordan man med et speficikt fokus og forståelse for vinkling og motivvalg kan skabe mere bevidste billeder, ligesom der også vil blive arbejdet med farver og komposition. 

Undervejs vil der også være en introduktion til lettere billedredigering på Instagram, samt gode råd om deling og rækkevidde ved hjælp af bl.a. hashtags og tekst. 

Rute

Turen foregår i Merritskov ved Bandholm, som ikke er hvilken som helst skov. Her er der nemlig udsat både vildsvin og europæisk bison, som hjælper på biodiversiteten og skaber levesteder for bl.a. insekter og arter af sjældne flagermus. Hvis vi er heldige, kan vi på turen få et glimt af nogle af de store dyr. 

Merritskoven ligger til venstre på Skibevej, 4941 Bandholm. 

Se Merritskov på Google Maps.

Se ruten på kortet herunder.  

Tilmelding 

Arrangementet er gratis og for alle, men henvender sig særligt til dem, der har et ønske om at blive bedre til at tage billeder og vil være med til at formidle Lolland. Deltagelse kræver en smartphone og en Instagram-profil.

Der er plads til 15 deltagere, og pladserne tildeles efter først til mølle-princippet. Tilmelding foregår via mail til juch@lolland.dk

Turene gennemføres uanset vejr. Husk fornuftig påklædning. 

Vi mødes kl. 9 den 24.10.2020 ved den store plads foran skoven på venstre side, hvor Skibevej og Vårskovvej krydser. Her er der mulighed for at parkere. Mødested er markeret med 0 på kortet ovenover.

Om fotografen 

Mads er 22 år gammel og er naturfotograf med Lolland-Falster som hovedområde. Naturfoto er for Mads en måde at forstå naturen og verden på.

Hvad enten det er fugle, pattedyr eller landskaber sørger Mads for at vise den danske natur fra sin smukkeste side. Han foreviger naturens ro i sine billeder og viser de store og små dramaer, som udspiller sig lige uden for vores hoveddør.