Vi blev forelsket i Lolland

”Da vi købte en flexbolig på Lolland, havde vi ikke forestillet os, at vi nogensinde skulle flytte permanent herned. Men som tiden gik, og jo mere tid vi tilbragte hernede, jo mere blev vi forelsket i Lolland,” fortæller Marianne.

For to et halvt år siden købte det nordsjællandske par Jackie og Marianne og deres to drenge på elleve og fem år en flexbolig på Lolland.

De ønskede sig et sommerhus og et sted de kunne være sammen, slappe af og få en pause fra hverdagen. Det blev et lille bindingsværkshus lidt uden for Maribo.

Det nye liv på Lolland

Allerede ni måneder efter, de havde købt flexboligen, var familien så glade for Lolland, at de besluttede at flytte permanent herned.

”Hvis ikke det var fordi, vi havde en flexbolig på Lolland, var vi aldrig flyttet herned. Vi er utroligt glade for at bo her, og børnene trives godt,” fortæller Marianne.

Andre muligheder

På Lolland fik Jackie og Marianne nogle muligheder, som de ikke havde haft før.

”Efter vi er flyttet til Lolland, har vi fået et stort økonomisk frirum, og det har gjort, at vi har købt et nyt hus, og er i gang med det helt store byggeprojekt. Og så er vi begge to forretningsdrivende. Alt det ville vi bestemt ikke have haft råd til i Nordsjælland,” fortæller Jackie.  

Parret har sammen en bilforhandler og Jack and Mary’s bagelbar i gågaden i Maribo.

""

Vil du Lolland, vil Lolland gerne dig

Jackie og Marianne havde ikke nogen særlig tilknytning til Lolland, og de kendte heller ikke særlig mange i området, da de flyttede hertil.

Det ændrede sig dog hurtigt, og parret har nu et stort netværk på Lolland: ”På Lolland er der mere jordnært, og folk er mere interesserede i hinanden. Vi kendte ikke vores naboer i Nivå, men det gør vi på Lolland. Man får hurtigt et netværk, hvis man gerne vil det. Sådan er det. Vil du Lolland, vil Lolland gerne dig,” fortæller Jackie.