Skip til hoved indholdet
    Hjem Byer på Lolland Nørreballe

Nørreballe

7 kilometer nordvest for Maribo ligger den lille hyggelige landsby Nørreballe med 470 indbyggere. Den tidligere landsby Østofte er en del af Nørreballe. Nørreballe er et dejligt sted med masser af plads til at leve det gode liv i landlige omgivelser.

I byen er der en købmand, en kirke og Østofte Hallen, som blandt andet er hjemsted for Østofte Gymnastik og Idrætsforening, der tilbyder gymnastik, fodbold, badminton og løb. 

I byen finder du også Østofte Svømmebad, som er et friluftsbad, der har åbent fra maj til august og en crossfit- og pannabane, hvor der er en masse redskaber til udendørstræning og en arena til fodbold og hockey spil. 

Børnepasning og skole 

I Lolland Kommune er der fire selvstændige skoler i byområderne og fire landsbyordninger. Børn i Nørreballe hører under Østofte Landsbyordning.

Østofte Skole har klasser fra 0.-6. samt en udskoling fra 7.-10. klasse med specialundervisning. Skolen har en stor og hyggelig legeplads og ligger tæt på en skov, som flittigt bruges i undervisningen.

Ved siden af skolen ligger børnehaven, hvor der er en stor og rummelig legeplads. Børnehaven samarbejder med de lokale idrætsforeninger i byen, hvor børnene bliver præsenteret for forskellige sportsgrene som fodbold, håndbold og gymnastik.

Børnehaven er en del af Østofte Landsbyordning sammen med skole og SFO. 

Transport

Der er 7 kilometer til Maribo, hvor der er tog videre mod Nakskov og Nykøbing Falster. 

Blot ca. 10 minutters kørsel fra Nørreballe er du i Bandholm, som både har badeanstalt og badestrand. 

Bolig 

Er du til villa, et bindingsværkshus eller en gård? I Nørreballe finder du forskellige slags huse, som alle ligger i skønne landlige omgivelser.

Mere info

Læs om Østofte Landsbyordning (aula.dk)

Se pasningsmuligheder i Nørreballe og omegn (lolland.dk)

Genvej til

Byer og landsbyer

Gå på opdagelse i Lollands mange byer og landsbyer.

Torvet 3
4930 Maribo

Telefon: 54 67 67 67
tilflytter@lolland.dk

Nyttige links