Bursø

John Holm Olsen
Tlf. 20 87 81 88
john@bedreit.dk

Som lokalambassadør kan jeg byde på en kop kaffe/te og en snak om alt, hvad du kunne tænke dig at tale om vedrørende at bo på Lolland. Jeg tager også gerne med på huskig, og vi kan også padle, cykle eller gå en tur sammen her på Lolland, hvis du er frisk.

Ambassadør i Bursø

Vi lever livet på Lolland

På Lolland kan du leve livet tilbagelænet. Når boligudgifterne er lave, er der overskud til alt det sjove i livet. Du kan nyde naturen til vands, til lands og i luften.

På Lolland har vi en lille lufthavn, masser af havne og små strande i alle retninger og masser af skøn natur. 

Erfaren huskigger

I 2004 søgte min kæreste og jeg et billigt sted at bo, fordi vi gerne ville have overskud og tid til at realisere vores drømme. Jeg fik efter noget tid arbejde på LollandBibliotekerne, og min bedre halvdel underviser i alt fra argentinsk tango til forandringsledelse i sin virksomhed. 

Min kone og jeg blev gift i Maribo Domkirke, hvilket var en fantastisk oplevelse, som jeg varmt kan anbefale. 

Vi fandt et billigt hus i Bursø, som inden salg havde fået en omgang hattelak. Det første år på Lolland opdagede vi mange spændende detaljer ved vores fine hus; at tapetet bag dørene ikke nåede helt ned til panelet, var en af de mere finurlige af slagsen. Jeg har set på mange billige huse og deler gerne ud af mine erfaringer.

Bursø er et fint lille bysamfund med en aktiv borgerforening og forsamlingshus. Maribosøerne ligger knapt 1 kilometer væk, og skal du nordpå i en fart, ligger motorvejen blot 7 kilometer væk. 

Kontakt mig gerne

Da jeg ikke har min mobil på mig mens jeg er på arbejde, kan du bedst få fat i mig via mail.

Som lokalambassadør kan jeg byde på en kop kaffe/te og en snak om alt, hvad du kunne tænke dig at tale om, vedrørende at bo på Lolland. Og hvis du vil have mig med på huskig, er jeg frisk, - hvis vi kan finde tider, hvor jeg har fri!