Blans

Lykke Jørgensen
Tlf. 20 36 01 92
ljblans@hotmail.com

Jeg bor i Blans, som er en lille by på Nordlolland, hvor alle kender hinanden. Jeg sidder i vores lokale Beboerforening som sekretær, og det har jeg gjort de sidste 20 år. Hvis du gerne vil vide mere om Blans, er du velkommen til at kontakte mig.

Skov og lystbådehavn

I Blans har vi et rigtigt godt sammenhold, og alle hjælper, hvor de kan. Skoven er tæt på ,og vi har en dejlig lystbådehavn, så hvis man ønsker at have en båd i havnen, kan det også lade sig gøre. Der er også rig mulighed for at fange sig en fisk, hvis man har lyst til det.

Fiskekonkurrence og fællesspisning

I Blans bliver der afholdt den årlige Hornfiskekonkurrence, og vi har også en hyggelig dag, som hedder Klap En Fisk, hvor vi afholder loppemarked. Til Sankt Hans holder vi fællesspisning, inden bålet bliver tændt på havnen. Vi afholder også en årlig byfest, og til jul holder vi juletræstænding. Alt i alt en rigtig dejlig by.

Bandholm er tæt på

Bandholm er der, hvor vores lokale idræt foregår. Der er gymnastik, fodbold, dans m.m. Der er også en pensionistforening og en børnehave. Bandholm har et dejligt hotel, hvor der foregår mange forskellige ting, og der spises godt.

Bandholm har også en roklub, badeanstalt og lystbådehavn, og der sejler færge fra Bandholm til Askø. Sidst men ikke mindst må vi ikke glemme, at vi er så heldige, at Knuthenborg Park ligger i Bandholm.

Alt i alt en skøn perle på Lolland.