Bandholm

Torben Karlsson
Tlf. 29 26 66 36
tk316@live.dk

Jeg er ambassadør, fordi jeg har et stort kendskab til Bandholm, og jeg holder af at dele den. Er du interesseret i at høre mere om Bandholm, eksempelvis hvis du lige er flyttet til, er du hjertelig velkommen til at kontakte mig.

Ambassadør i Bandholm

Et dejligt sted at bo

Jeg har boet i Reersnæs siden 1973, og gennem årtier har jeg fået et godt kendskab til området. I dag er jeg tilmed formand for Bandholm Reersnæs Blans Ungdoms- og beboerforening, hvilket har givet mig et endnu større kendskab til, hvad der rør sig i lokalområdet.

Udover et sprudlende foreningsliv med en god sportshal og et beboerhus med mange forskellige aktiviteter, så har vi både en privat børnehave og en vuggestue i byen samt en nærliggende skole, der ikke er mere end 5 km væk.

Jeg kan i hvert fald kun anbefale andre at flytte hertil. Det er et dejligt sted at bo.

Bandholm har meget at byde på

Bandholm har meget at bryste sig af. Eksempelvis huser byen et gammelt kornmagasin fra 1850, der i dag er lavet om til kulturhus, hvor der bliver afholdt adskillige arrangementer. Særligt områdets kunstnere har jævnligt udstillinger i kulturhuset.

Et andet betydningsværdigt historisk levn er fra endnu tidligere tider. I Bandholm kan man nemlig også komme helt tæt på gravhøje fra bronzealderen, der blev opført mellem år 1500 og 1300 f.Kr. Gravhøjene ligger mellem Bandholm by og Bandholm kirke ud til kysten.

Tager man turen forbi gravhøjene og ned til havneområdet, kommer man forbi et af Danmarks bedste hoteller, Bandholm Hotel. Hotellet blev i 2019 udnævnt som Danmarks bedste hotel ifølge Tripadvisor og tilbyder alt fra lækker mad, spændende arrangementer og wellness. Det er helt sikkert også et besøg værd.

En anden seværdighed. man kan besøge i Bandholm, er Knuthenborg Safaripark. Indgangen er godt nok placeret i Maribo, men store dele af Knuthenborg ligger også i Bandholm. I Knuthenborg kan man køre rundt blandt alverdens dyr og nyde en hyggelig dag i den store park fyldt med botaniske anlæg og søer.

I Bandholm har vi en masse og byde på, kontakt mig endelig hvis du vil vide mere eller har nogen spørgsmål.