Langø

Jan E. Hansen
Tlf. 20 42 86 69
mureren@firma.tele.dk

Jeg kender området rigtig godt og vil gerne fortælle interesserede potentielle tilflyttere eller turister om, hvordan det er at bo på Langø hele året, med de glæder og udfordringer, dette kan bringe.

Portræt af Jan E. Hansen fra Langø

Mureren fra Langø

Jeg er født og opvokset på Lolland og har boet på Langø siden 1985, hvor jeg har drevet murerfirma i alle årene. Jeg har hovedsageligt haft kunder i lokalområdet og har derfor en stor berøringsflade og kender rigtig mange mennesker i nærområdet.

Jeg har været murer i 43 år, hvoraf de 35 år har været som selvstændig, så i september 2019 gik jeg på efterløn for at dyrke mine fritidsinteresser og hjælpe min hustru Britt, som i fritiden driver et lille bed & breakfast her på Langø.

Økologisk biavler

I fritiden er jeg hobby biavler og har bier på Langø, i Vesternæs og på den dejligste ø i Nakskov Fjord, nemlig Enehøje. Sammen med min hustru laver vi lokal kvalitets honning og har også opnået at blive godkendt som økologisk biavler.

Aktivt liv i Langø

Jeg har en dejlig lille båd, som jeg sejler ud til Enehøje med, og på vejen fanger jeg gerne en fisk eller to, ligesom jeg har planer om at starte en nyttehave op, med fangst af muslinger, det glæder jeg mig til at begynde på.

Langø har et aktivt foreningsliv, og det lokale bylaug arrangerer mange ting og er altid interesseret i gode ideer og forslag fra Langøboerne.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du er interesseret i at høre mere om Langø, eller hvis du lige er flyttet til og har brug for en indgang til lokalområdet.