Maribo

Klaus Andersen
Tlf. 20 71 60 50 
levlivetpaalolland.klaus@gmail.com 

Jeg vil gerne bidrage til at knytte bånd og kontakter imellem mennesker og virksomheder i lokalområdet, så du føler dig ligeså velkommen, som du rettelig og virkelig også er. 

Ambassadør i Maribo

Midtlolland er et godt sted at bo

Jeg er født og opvokset i Maribo, har hele livet boet og arbejdet her. Derudover lever og ånder jeg reelt for at sælge Maribo.

Midtlolland med Maribo i centrum er et godt sted at bo.

Du er i provinsen eller på landet, men alligevel har du alle fornødenheder og services indenfor en håndsrække. Næsten uanset hvor du har bosat dig, så er der aldrig mere end 5 – 10 min. til nogle af landets smukkeste steder – eller for den sags skyld en af byens 7 supermarkeder, aktivt handelsliv, sportsfaciliteter, teater, kultur eller skoler om det er grund, privat eller videregående.

Kontakt mig gerne

Overvejer du at flytte til Midtlolland, så kontakt mig gerne. Der er ikke mange, der ved ret meget mere om området end mig, og dermed kan hjælpe dig godt videre, når du vil bosætte dig i området.

Er du allerede bosat her, men har behov eller lyst til en snak om området og de muligheder, som er så mangfoldige, så er du også velkommen.

Du kan fange mig på 20 71 60 50 eller mail levlivetpaalolland.klaus@gmail.com