Utterslev

Inge Chabot
Tlf. 40 11 56 48
inge.chabot6@gmail.com

Uanset om man er børnefamilie eller i moden alder, er der rige muligheder for at opdage og leve sig ind i en skøn landsdel med højt til loftet, billige huspriser, et rigt foreningsliv, kunst og natur. Det vil jeg gerne fortælle dig, som overvejer at flytte hertil.

Billede af ambassadør i Utterslev

Tilflytter til Nordvestlolland

Jeg er født og opvokset i Hillerødområdet. Gennem de seneste 28 år bosiddende i Rågeleje, var jeg nysgerrig på, hvad Sydhavsøerne kunne byde på.

En ø-hop cykeltur for nogle år siden skærpede interessen, og da pensionen skulle gøres op i kvalitetstid/liv kontra husleje, kom beslutningen om at rykke teltpælene op og flytte. Selvfølgelig betød ejendomspriserne en stor del i beslutningen.

Jeg har absolut ingen tilknytning til Lolland, da hele mit netværk bor i Nordsjælland, men jeg har da aldrig set så mange af mine venner og familie, som efter jeg flyttede hertil.

Og alle er vilde med denne flade og skønne landsdel, som tilbyder utallige oplevelser både i naturen, i kulturen, inden for gastronomi og i samværet med lokale beboere.

Lolland er fuld af liv

Jeg havde slet ikke fantasi til at forestille mig, hvor let netværket kommer i stand, når man selv er nysgerrig og udfarende. Alle er imødekommende og venlige, og er man, som jeg, igangsætter, er der rigelige muligheder for at beskæftige sig med det, der har ens interesse eller få nye interesser.

Jeg er begejstret, har travlt i flere foreninger og projekter, og høster ny viden hver eneste dag - og mit netværk vil, på flere fronter, meget gerne bruge mine forskellige kompetencer.

Netværk 

På grund af mit netværk i mit område på Nordvestlolland, kan jeg formidle kontakt til børnehaver, skoler, kunst og musik, natur og foreninger, vise udvalgte spændende områder eller bare tage en snak over en kop kaffe om de ønsker og drømme, du som tilflytter måtte have. 

Vælger man at flytte hertil, kan jeg hjælpe med at skabe kontakt til håndværkere eller i hvert fald til ”nogen, som ved noget om…”

Jeg har selvfølgelig også mulighed for at følge op efter tilflytningen.

Jeg kan kontaktes på 40 11 56 48 både via sms og opkald eller på mail inge.chabot6@gmail.com