Nakskov

Merete Meyer
Tlf. 61 44 06 22
meretemeyer@yahoo.com 

Jeg vil gerne hjælpe dig som tilflytter med at falde godt til hernede. Fortælle om egnen, hvor man skal søge forskellige informationer, og hvilke muligheder man har alt afhængig af, hvad man ønsker at få tiden til at gå med.

Billede af ambassadør i Nakskov

Ægte Nakskovit

Jeg er født og opvokset i Nakskov på Lolland, og jeg arbejder til daglig inden for HR-området. Derudover bruger jeg tid på bestyrelsesarbejde, netværk og badminton.

Jeg er blandt andet med i netværket Ladies Circle, som er et netværk for kvinder i alderen 18-45, hvor vi besøger virksomheder, har foredrag eller deltager i aktiviteter.

Det bedste ved Lolland

Det bedste ved Lolland er for mig, at vi kender hinanden hernede, og at vi er rige på så mange ting. Jeg har min familie og mit netværk tæt på, og der er altid masser af muligheder for at komme ud og opleve noget – uanset hvilken dag på ugen, det er.

Og så står vi sammen hernede, se for eksempel Lolland-Falster Lovestorm, som nu har eksisteret i flere år. Kommunen er fyldt med masser af ildsjæle, som vil gøre deres yderste for vores område.

Jeg vil gerne hjælpe dig

Jeg er ambassadør, fordi jeg gerne vil fortælle om de positive ting, der er ved at bo på Lolland. Vi har utrolig mange seværdigheder, fine spisesteder, masser af fritidsaktiviteter og andre muligheder for alle aldre, kunst og kultur samt vand tæt på.

Mine kontaktoplysninger er: meretemeyer@yahoo.com eller mobil: 61 44 06 22