Om kampagnen

På Lolland lever vi livet!

Et skønt liv med højt til himlen, billige boliger, gode jobmuligheder og masser af spændende fritidstilbud. Her er så meget at byde på, som vi gerne vil dele med dig, og her på hjemmesiden fortæller vi om en del af det.

Hjemmesiden drives af Lolland Kommune. Den er blevet til virkelighed med hjælp fra lokale ildsjæle og tilflyttere, som nyder at bo på Lolland, og som har haft lyst til at fortælle deres personlige historier om kærligheden til Lolland og livet her.

Følg os på Instagram, Facebook og LinkedIn

Følg Lolland Kommune på Instagram, hvor vi løbende lægger billeder op, som fortæller de gode, søde og sjove historier fra kommunen. 

Følg Lolland Kommune på Instagram. 

Du kan også følge Lolland Kommune på Facebook, hvor vi holder dig informeret om kommunen med nyheder, begivenheder og fortællinger fra vores område. 

Følg Lolland Kommune på Facebook.

Vil du have et indblik i, hvad der rører sig inden for udvikling og erhverv i Lolland Kommune, kan du følge os på LinkedIn. Følg Lolland Kommune på LinkedIn. 

Brug #lollandleverlivet

Vær med til at fortælle om livet på Lolland. Brug hashtagget #lollandleverlivet til at dele dine egne billeder og historier fra livet i Lolland Kommune. 

Lille dreng løber hen til køer på marken

Lolland-Falster Lovestorm 

Vil du vide mere om, hvordan det er at bo på Lolland? 

Lolland-Falster Lovestorm er en forening, der fortæller de positive historier fra Sydhavsøerne. 

Foreningen har en Facebook-gruppe med over 4000 medlemmer. I gruppen er der dagligt mange borgere, der ligger billeder og gode historier op fra livet på Lolland-Falster. Se Lovestorms Facebook-gruppe.

Lolland-Falster Lovestorm logo